.(PROPERAMENT)
PRIMERS PLATS
- Amanida de tomàquet i anxoves
- Amanida catalana
- Amanida "El Calçot"
- Amanida amb bacallà esqueixat
- Amanida tèbia de formatge de cabra
- Sopa freda de tomàquet,pebrot,ceba, all i cogombre
- Crema de xampinyons
- Endívies al roquefort amb nous
- Crema d´espàrrecs amb bolets
- Canalons d'espinacs i pinyons
- Meló amb pernil
- Espardenya d'escalivada i anxoves de l' Escala
- ViChi sois
SEGONS PLATS
- Canelons casolans amb betxamel
- Esbargínia farcida amb betxamel
- Rodó farit de polastre
- Llangonissa amb samfaina
- Bacallà a la llauna amb tomàquet
- Salmó al forn
- Dorada al forn
- Confit d'ànec
LES POSTRES
- Crema catalana
- Gelat de llimona
- Coulant de xocolata
- Músic amb mistela
DE TOTS AQUETS PLATS S'OFERIXEN UN MÀXIM DE 10, TRIATS SEGONS L' ÈPOCA I TEMPORADA.
AUTÈNTICA CALÇOTADA TRADICIONAL VALLENCA. RESERVES: 617 765 665. restaurantelcalçot@hotmail.com LA INMENSA MAJORIA DE PLATS OFERTS EN AQUEST RESTAURANT, SÓN PRÒPIS DE LA CUINA CATALANA TRADICIONAL O BÉ INTERPRETACIONS CREATIVES D' AQUESTA.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada