AUTÈNTICA CALÇOTADA TRADICIONAL VALLENCA. RESERVES: 617 765 665. restaurantelcalçot@hotmail.com LA INMENSA MAJORIA DE PLATS OFERTS EN AQUEST RESTAURANT, SÓN PRÒPIS DE LA CUINA CATALANA TRADICIONAL O BÉ INTERPRETACIONS CREATIVES D' AQUESTA.

divendres

ESMORZARS DE FORQUILLA

.
Pa amb tomàquet amb..........llangonissa seca de Valls
....... o botifarra blanca de Valls
....... o botifarra negra de Valls
....... o pernil salat
....... o llom ibèric
....... o formatge de cabra artesà
....... o espardenya amb escalivada i anxoves
....... o espardenya amb escalivada i tonyina



Pa torrat amb..........llangonissa seca de valls
.......... o botifarra blanca de Valls
.......... o botifarra negra de valls
.......... o pernil salat
.......... o llom ibèric
.......... o formatge de cabra artesà
.......... o espardenya d' escalivada i anxoves
.......... o espardenya d' esalivada amb tonyina
.......... o sobrasada mallorquina
.......... tomàquet frègit amb tonyina



Brasa..........Arangada a la brasa amb tomàquet fregit, alls i fesols del ganxet
.......... o botifarra negra amb tomàquet i fesols del ganxet
.......... o llangonissa amb tomàquet fregit i fesols del ganxet
.......... o cansalada viada amb tomàquet fregit i fesols del ganxet
.......... o peus e porc a la brasa amb tomàquet i fesols del ganxet.
.......... o ploma ibèrica amb tomàquet i fesols del ganxet.

.......... o costelles de xai amb tomàquet fregit i fesols del ganxet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors